116
Kuchenne rewolucje zdradzają czego nauczyli się praktykanci przez 2 lata pracy w restauracji.
Dodano: , wyświetleń 27003
Dimple
ponad 12 lat temu
Bo taka jest prawda,że gdzie nie pójdziesz na praktyki to jesteś popychlem od zapierdalania ze szmatą.
dzijunit777
ponad 12 lat temu
co taki szmelc robi na glownej ;p
white12
ponad 12 lat temu
ja chodzę na praktyki pozaszkolne Do restauracji Moonsfera w Warszawie. I gdybym mógł zrobić chociaż kopytka to był bym zadowolony.
teamwamoku
ponad 12 lat temu
Jak te młoty nadają się jedynie na praktyke w budzie z hamburgerami u chinczyków kotlet z psa
Fatum
ponad 12 lat temu
A ile lat praktyki potrzeba do schabowego ?
ZI0MEK
ponad 12 lat temu
mój kot po 2 latach treningu zrobił by kopytka xd
Grisz
ponad 12 lat temu
Sztuka czyni miszcza