Logowanie za pomocą serwisów społecznościowych
Logowanie tradycyjne
Milanos.pl. Skorzystaj z szybkiej rejestracji.
Shirayu
ponad 12 lat temu
cebulę zaj@%iście kroi
bor
ponad 12 lat temu
0:15 czy ja dobrze rozumiem ze nie mamy tego probowac w domu? To gdzie mam robic jedzenie, na klatce schodowej? na parkingu?
vanguma
ponad 12 lat temu
musze sobie kupić takiego azjatę
danielosamigos
ponad 12 lat temu
Takimi nożami to można poświrować
gwiazda
ponad 12 lat temu
nastepny filmik chce jak się robi zupę BOKSER ŻAŁOSNE !!!
ironlion
ponad 12 lat temu
lvl. asian
bor
ponad 12 lat temu
Azjata by to zrobil 5 razy szybciej, wiec daleko mu jeszcze.
kopara933
ponad 12 lat temu
powiem tak jestem w szkole gastronomicznej na profilu kucharz i powiem wam tak, że byłem pod wrażeniem w jaki sposób ten pan kroił cebule bo ja znam inny sposób troszkę i jak obrał a krojenie szczypiorku banał jakich mało i ta dekoracja też. Powiem tak LATA PRAKTYKI uczyniły z tego pana mistrza
qwerty11
ponad 12 lat temu
a moze napisz a nie mów??
Prescot666
ponad 12 lat temu
Gdyby to był jakiś turas to by pewnie sie zezrał do objadu
strzala
ponad 12 lat temu
czujesz to k$^@a ?
Megido
ponad 12 lat temu
Jak kroił cebule to mnie oczy zaczęły szczypać ;/
PanBokser-a666
ponad 12 lat temu
Ciekawe ile by mu zajęło wy filetowanie psa
Easy1
ponad 12 lat temu
ja to bym se palce poucinal
Dimple
ponad 12 lat temu
Plasterki tej cebuli cieniutkie jak kartki w Biblii.
No i trzeba przyznać,ze zaj@%ista robota (w sensie fachowiec w akcji)