13
Szybkie gotowanie i przygotowanie potrawy aby jeszcze się ruszała na talerzu- przysmak w Chinach
Dodano: , wyświetleń 2195
artek115
ponad 14 lat temu
ciekawe czy w Chinach sa ekolodzy
skawa
ponad 14 lat temu
smażenie ryby na żywca to jak dla mnie żadna ku**a sztuka kucharska tylko znęcanie się nad żywym stworzeniem... wstyd
DaaBuu
ponad 14 lat temu
Żeby tak każdemu Chińczykowi jaja ponacinać i do rozgrzanego oleju na 5 sekund potem szybko do soli a następnie papierem ściernym grubo ziarnistym a wszystko to polać Tabasco do smaku
elektrons
ponad 14 lat temu
Pomyłka zamiast gotować - smażyć
elektrons
ponad 14 lat temu
Żeby ryba jeszcze żyła jak będzie jedzona Chińczycy nakładają na jej głowę podczas gotowania zimną i mokrą szmatkę (czasami dostarcza się przez rurkę do oskrzeli wodę). Okrucieństwo i obrzydlistwo :/