84
Pan Zdzisław Pańszczyk z Kielc prowadzi małą, kameralną, ale przesłodką cukiernię.
Przepis i sposób wytwarzania "Dziadkowych" drożdżówek jest ściśle strzeżony od pokoleń, nawet ekipie Pasjonaci Tv słynny cukiernik nie zdradził sposobu wypiekania bułek.
Dodano: , wyświetleń 6251
Strona główna


lublin24lublin
ponad 10 lat temu
i takich ludzi się ceni. też wolałbym u niego kupić drożdżówkę niż nijaką w smaku z jakiegoś marketu. co do wagi to pewnie nie o to chodzi że go nie stać tylko te stare wagi pewnie się nie psują. Nową kupisz... to albo elektronika padnie, albo bateria padnie albo coś innego.
banshee
ponad 10 lat temu
kto ze mną idzie do "dziadka" na bułeczkę? :3
musti
ponad 10 lat temu
@banshee: ja
nawet na dwie
Dimple
ponad 10 lat temu
@banshee: Ja to z Tobą bym nawet w las poszedł
Dimple
ponad 10 lat temu
@banshee: Tylko musiałabyś mi obiecać,że nie zjesz mnie jak Czerwony Kapturek wilka
farben2
ponad 10 lat temu
super dziaduszka pracuje po 14 god na dobe i przez 57lat i nawet nie stać go na nowoczesną wagę..................
bo tu jest polska rząd okrada a ludzie sie z tym godzą!!!