84
Pan Zdzisław Pańszczyk z Kielc prowadzi małą, kameralną, ale przesłodką cukiernię.
Przepis i sposób wytwarzania "Dziadkowych" drożdżówek jest ściśle strzeżony od pokoleń, nawet ekipie Pasjonaci Tv słynny cukiernik nie zdradził sposobu wypiekania bułek.
Dodano: , wyświetleń 6101
lublin24lublin
ponad 9 lat temu
i takich ludzi się ceni. też wolałbym u niego kupić drożdżówkę niż nijaką w smaku z jakiegoś marketu. co do wagi to pewnie nie o to chodzi że go nie stać tylko te stare wagi pewnie się nie psują. Nową kupisz... to albo elektronika padnie, albo bateria padnie albo coś innego.
banshee
ponad 9 lat temu
kto ze mną idzie do "dziadka" na bułeczkę? :3
musti
ponad 9 lat temu
@banshee: ja nawet na dwie
Dimple
ponad 9 lat temu
@banshee: Ja to z Tobą bym nawet w las poszedł
Dimple
ponad 9 lat temu
@banshee: Tylko musiałabyś mi obiecać,że nie zjesz mnie jak Czerwony Kapturek wilka
farben2
ponad 9 lat temu
super dziaduszka pracuje po 14 god na dobe i przez 57lat i nawet nie stać go na nowoczesną wagę..................
bo tu jest polska rząd okrada a ludzie sie z tym godzą!!!