Logowanie za pomocą serwisów społecznościowych
Logowanie tradycyjne
Milanos.pl. Skorzystaj z szybkiej rejestracji.
pawco1
ponad 12 lat temu
Chciał bym by mój kozik na rybki był choc w połowie tak wypieszczony jak ten skarb... patrzcie i uczcie się panowie Hultafors i Mora, że o Fiskars-ie nie wspomnę.
Grisz
ponad 12 lat temu
Piękna rzecz. Materiał poruszający, że aż się wzruszyłem
CYCU9
ponad 12 lat temu
Nie jestem kucharzem itd ale taki nóż chciałbym mieć w kuchni
przynajmniej nie miał bym problemów z tępymi nożami a i ładnie wyglądają takie noże tylko drogie
Barton
ponad 12 lat temu
Tu mamy przyklad archaicznej manufaktury ktore, funkcjonowaly przed era bumu przemyslowego noz bedzie min. 3 razy drozszy od tego tego wyprodkowanego w zwyklej hucie i jego pordukcja bedzie trwac duzo duzo dluzej niz w hucie. jak ktos takie cos lubi i ma nabywcow to czemu by nie ale to juz jest przeszlosc
anonymous
ponad 12 lat temu
@Barton: tylko, że taki ręcznie zrobiony nóż jest nieporównywalnie lepszy niż nożyki hurtowo produkowane w fabrykach... jeszcze chińskich najlepiej...
Bokser666
ponad 12 lat temu
w kebabach i tak używają takich śmiesznych maszynek do ścinania mięsa...
To jest Nóz na Ciapatych
Brusli
ponad 12 lat temu
akcja dzieje się od 16:12
wd975
ponad 12 lat temu
Taki nóż to trochę kosztować musi