29
Wskazówki Pana Krystiana Jóźwiaka, właściciela restauracji Gościniec Sudecki, zawarte w tym video przepisie pozwolą krok po kroku na przygotowanie od podstaw.
Dodano: , wyświetleń 9979
Piotr418
ponad 9 lat temu
W normalnej pizzeri zostaje zwolniony po jednym dniu pracy. Ot takie realia
Piotr418
ponad 9 lat temu
amatorstwo
m3to
ponad 9 lat temu
@Piotr418: Ty to wez daj jakis lepszy przepis jak znasz..bardzo chetnie wyprobuje ogolnie uwielbiam pizze a jak masz patent zeby to zrobic w domu chetnie przetestuje
m3to
ponad 9 lat temu
Jutro wyprobuje, a patent na piekarnik: rozgrzewamy na maxa (ok250 st) razem z blacha, placek jak ktos nie ma kamienia ukladamy na foli alu. Gdy piekarnik sie nagrzeje trzeba jeszcze chwile ta blache nagrzewac. Wyciagamy goraca blache kladziemy placek razem z folia i od razu do piekarnika na 7min. Wyjdzie idealnie jak w pizzerii(testowane). Ciekawi mnie ten sos i proporcje maka-drozdze..no i sam sposob wykonania.
Revar
ponad 9 lat temu
NUTA JAK WSTEP DO PORNOLA
L...aponad 9 lat temu
@Revar: Zboczeniec