Logowanie za pomocą serwisów społecznościowych
Logowanie tradycyjne
Milanos.pl. Skorzystaj z szybkiej rejestracji.
wyga11
ponad 8 lat temu
na chama słabe
w...aponad 8 lat temu
przesadzone te reakcje ;///
McKulaNaFulla
ponad 11 lat temu
czy jest jakis filmik na jego kanale w ktorym ten pacjent nie rzyga? ja rozumne ze cos jest nie dobre ale zeby odrazu rzygac do kamery to przesada
JohnnyMug
ponad 11 lat temu
Ale straszny glab, poszedl do tesco i kupil kilka dziwnych rzeczy ktore wcale nie sa przysmakami ani niczym innym. Chleb tutaj jest dobry i sa piekarnie. Pojd w do marketu w Polsce kup chleb tostowy i pie#^_#l_ jak to w polsce tylko chleb tostowy jest nawet nie kupujac noralnego chleba w innym przedziale ...... idiota ten koles
nxox
ponad 11 lat temu
Podaj adress!!!
H...aponad 11 lat temu
Co do tych chipsów można powiedzieć:
Jesz w GB chrupki o smaku soli i octu i mówisz: co to za kwaśne gówno.
Jesz te same chrupki w PL ale na paczce napisane o smaku zielonej cebulki i mówisz: co to za nowy kwaskowy smak.
Morał: Nigdy nie wiesz co jesz. Sugerujesz się tym co na paczce napisali. W rzeczywistości wciągasz tablice Mendelejewa, która z octem / solą / cebulą nie ma nic wspólnego. Witam w XXI wieku.
Dar3k
ponad 11 lat temu
Wkurwia samą gadką,reszty nie skomentuje i nie ubliżajcie kucharzom
Neto
ponad 11 lat temu
Dobra włączyłem ten filmik i od razu mnie początek rozj*bał - kto cały czas wdupca chleb tostowy!!!
evo
ponad 11 lat temu
zwykła ci#@& z książęcym podniebieniem... sam się nakręca na to rzyganie
M4choney
ponad 11 lat temu
Walkersy Salt&Vinegar najlepsze chipsy jakie jadłem.Wiadomo kwestia gustu. mordę wykręcają za 1 razem.
mikmike
ponad 11 lat temu
walkersy octowe są dobre (tylko ,ze te średnie, nie najmocniejsze) skórki wieprzowe też spoko. przypominają troche przypaloną kiełbasę z grila.... wszystko zależy od gustu. jak koleś taki delikatny, to po co wogule bierze się za recenzje...
musti
ponad 11 lat temu
czepiacie się.. on wcale nie twierdzi że to nie jest jadalne.. ale dla nas Polaków zapewne jest takie jak widać na filmiku.. dla mnie jest wyjątkowo przekonujący
goliat45
ponad 11 lat temu
0 obiektywizmu
nxox
ponad 11 lat temu
Sorry ale muse to dodac. Uwazasz sie za kucharza(masz zaj@%ista koszulke) a nie potrafisz obiektywnie ocenic angielskiego jedzenia.Czy wiesz ze jak powiesz anglikowi o kwasnym mleku albo o flakach to on tez zyga? Pojedzies do Azji i co nakrecisz film jak zygasz non stop bo zabe albo weza ci dali.Wracaj do Polski i gotuj bigos.
Ale sie kurde unioslem.
nxox
ponad 11 lat temu
Siezisz gosciu w Angli od kilku lat a dziwisz sie ze chipsy sa o smaku octu i soli ???? Czy jestes niepoczytalny??
ozyrys14
ponad 11 lat temu
Jakiś delikatny i bez poczucia smaku ten kucharz. Jeśli całe życie jadł schabowy z kapustą to oczywiste że mu nie samakuje. A co do skóry świni to smakuje jak zwykłe chrupki a jajka w occie też polecam. Przynajmniej nie ma w tym kilogramów chemii jak w kiełbasie, ale w polsce tez takie są.
kler
ponad 11 lat temu
Oczywiscie krytyka, jak to na polaczkow przystalo. Nic wiecej nie potrafimy. Nawet pisac w swoim ojczystym jezyku. A wiecie z czego sie wywodza wiekszosci produkty? Np. marynowane jaja, lub chipsy "a la vinegrette"? Kryzys lat '20!!! ale nie mam wytlumaczenia dla "hello kitty"
A co o naszych przysmakach sadza obcokrajowcy. RZYPOMINAM ze POLSKA KUCHNIA TRADYCYJNA sklada sie np: Kielbas zamiast miesa to z wargami wolowymi lub wymionami. Takze dodawalo sie sledzione i kawalki pluc do kaszanki, takze zuru z pluc i pasztetu z podgardla! Do tej pory w Polsce sie je ozory, nerki, pluca czy mozg. Wspolczesno-staropolska kuchnia serwuje SMAZONE NERKI W łOJU, lub jadra wolowe w sosie smietanowym!!! Nie chce mi sie dalej wymieniac!
m1si0
ponad 11 lat temu
Co za Bagno. Pojechałby do Chin to by dopiero wynalazków popróbował. Skóra z żołądków krowich wywinięta na lewą stronę i obgotowana - dla nich przysmak palce lizać. Albo świnia faszerowana żmijami - to np jest znośne, ale jak koleś wymiotuje jak kot od jakiejś skórki smażonej! Kucharz po byku!
ZupaZTrupa
ponad 11 lat temu
Zaj@%iste. Powiadam wam, że to będzie światowy hit reklamujący angielskie jedzenie.
Dajcie tylko miesiąc telewizji aż się z tym ogarnie
azbest
ponad 11 lat temu
Jak narzeka na konsystencję... niech zje surowe żółtko z jajka i się nie porzyga, może konsystencja dziwna ale bardzo smaczne.
mateoAE
ponad 11 lat temu
Lubie kluski
lubie kakalko;];]
sajmon883
ponad 11 lat temu
Co jak co ale po tych skórach wieprzowych też bym rzygnął albo jajka marynowane k$^@a masakra reszta zjadliwa
ZI0MEK
ponad 11 lat temu
to jest jedyny kucharz który rzuca pawiami w programie
gierzol1986
ponad 11 lat temu
pajac i tyle ja tam lubie angielskie jedzenie
michail6
ponad 11 lat temu
pańcia jedna! co z niego za kucharz! żadnego smaku nie powinien się bać, a nie rzyga po pierwszym kęsie. Słabizna!
dzikizly
ponad 11 lat temu
boze jaki on delikatny, w polsce napewno jak nie bylo co jesc to szamal chleb ze smalcem czy tam nie wiadomo co a tu prosze , ksiaze
l...nponad 11 lat temu
"makaron o kształcie hello kitty w kszatałcie pomidorowym"
kosmita19
ponad 11 lat temu
Jaki z tego morał. Zarzygał tylko sobie zlew w kuchni. A co do kultury angielskiej to niech jedzą co im smakuję. Na pewno anglikowi coś z naszego menu też by nie smakowało.
Seboc17
ponad 11 lat temu
Nie da się tego oglądnąć bez skomentowania. Co za kur*wa lama jedna, widać w pełni typowego "polaczka" w UK i jego kulturę. Żałosne, że aż nawet na wiocha.pl tego nie chcieli.
PolishVegan83
ponad 11 lat temu
Mi tam smakuja te chipsy octowe choc do piwa juz nie pasuja.
nildur
ponad 11 lat temu
taki sam filmik mógłby zrobić anglik jedząc polskie jedzenie, m.in. flaki, kaszankę, kapustę kiszoną czy co tam jeszcze
boskijaco
ponad 11 lat temu
@ironlion: to wpadnij teraz i zobacz ile jest tu kawiarni i jaka dobra kawe podaja, bo w polsce ciagle po turecku tylko .
a ten koles na gotowaniu to zna sie jak swinia na gwiazdach i do kucharza to raczej mu daleko-znajac zycie jest kp w podrzednej spelunie
ironlion
ponad 11 lat temu
@boskijaco: tak sie składa że tutaj mieszkam
i wiem że tutejsza musztarda a nasza to dwie różne rzeczy tak samo jak chleb, owoce warzywa , kiełbasa , biały ser poprostu dużo tego jest nawet mleko i mąka jest inna pod kilkoma względami a najwieksza różnica podczas obiadow ... typowy obiad w średniej klasy restauracji i nie mowie o kebabowni to mdła marchewka z mdłym groszkiem i mdłymi ziemniakami i mdłym kawałkiem miesa i mdłym sosiem do polania (greavy) który przypomina nasz pieczeniowy tylko wyglądem ponieważ nie ma smaku jak i reszta,
apropos knajp do wyboru tylko kebabownie podające także curry i chińskie
są pseudo włoskie i inne ale w każdej pracują pakistańce i można kupić smaczniejsze curry niż lazanie np.
nildur
ponad 11 lat temu
siemanko!
soolu
ponad 11 lat temu
to mięso z asdy to nie mięso to koń